Ohhh Baren!

Fan va kul vi hade i lördags. och döma av den (faktiskt) skrikande och dansande publiken lyckade vi förvandkla den rätt stiffa O-baren till ett perfekt myller av Northern, Rock, Pop, Sabbath, Kiss, Retro, ghetto, house och techno.  Mitt nya "kontor" var där till hälften m a o en massa assofta dudes...och till och med min Dj mentor och tillika electronica producent var där. Feffe stog nog för kvällens mix tror det var en le tigre remix och vips: in kom interpool, snortajt taktmixat....fast vi inte gör sånt egentligen....Jag var asimpad.
Nu är det en kanske världens mest mixade fest 10 februari lördag...kolla INTE flyern nedan. Det blir Chilensk folmusik av sveriges snabbast och troligtvis bästa motorkäft....blandat med hachjazz fet ghetto och annan galenskap.
och ja, jag ska lira lite också...billig bärs som sjutton före 23...

var där (om som läser detta är DU) eller var (om du som läser detta är ngn Annan) rektangulär...

KÄRLEK!!!! 



Nu sitter man på kontor igen...

Japp så blev det hela av tillslut. Har länge sprungit och letat efter nytt fint kontor med trevliga dudes och dudesses att dela med. Så äntligen är det hela på bana. Tyvärr uteblev dudesserna, men desto mer adrenalin, endorfin, sprayfärg och ketamin. Ha! Sitter numera i det världsberömda nykterhetsutposten Utopia/ 1opia/Aiputu/KL plejset. Känns fint med nya fina vänner med stora planer och höga ambitioner. Även om vissa blir lite för höga för att jobba jämt...sprayfärg och förmycket kaffe kan göra det med en. Ska bara slutföra mitt senaste hemsidaprojekt och sen börja inreda min hörna. 
Inredningen blir Polskt 30-tal möter Albert Speer möter CCCP 1952 och lite Tom of Finland och 
Paul McArthy för att lätta upp stämmningnen. Har duktigt nog lämnat fickpluntan hemma i o m att alla här är toknykterister, vilket passar min lätt pressade situation. Nu ska jag kika hur det går för Anders Markus i hans hörna. Hörde ngt om pentagram, vita lejon, rockabilly och Vampiria. Pedro skulle visst köra Etiopia i sin hörna. Skön "Klash of the Tit(t)ans". 

Är det Jul igen!

fan va skönt? 
Äntligen lite julstämmning?
Snöslask! kallt! blött och jättehalt & geggigt. 
men hey, träden är ju fina. 
GE MIG MER GLOBAL WARMING NU!
Det har varit en ganska jobbig vecka, och jag har helt enkelt beslutat mig för att softa hår med sprit & annat tills Karin Ströms relesaefest. Sen spelar jag ju skivor i helgen igen så det blir ju lite svårt att bara lira...men i o m att jag inte är någon supertajt DJ så dricker jag väldigt lite när jag spelar faktiskt...Men ju mer jag dricker desto bättre blir jag och tvärtom. Nu på lördag sys jag på o-baren. sen blir det republik och lite andra ställen...indigo sucéen kanse upprepas snart! Ha en bra vecka  Alla! 

Trist lördag?

Ganska för lungt tyckte jag med ett tag in på eftemiddagen. Softa hemma, kolla lite film och chilla. Sen fick jag reda på att min Polska kusin "Rock-gviazda" skulle ut på stan och kolla läget på mina stammställen. Så genom en lång SMS kedja lyckades jag fixa in honom på de flesta ställena. Han hade tydligen jävligt kul. Synd att han inte pålta inne på riche...men vafan, man kan ju inte få allt. Han sa att jag borde pröva på hans liv ibland. Shit, och se ut sådär...NO way...Men verkar ju va sjukt kul.

Kussen & Estnisk groupie

Kussen & Estnisk groupie

Snygg riche, DjSeb-riche & veryvery zloty riche

Snygg riche, DjSeb-riche & veryvery zloty riche

Rockkussen & Punkbrorsan

Rockkussen & Punkbrorsan

Kussen, Mr D & Jaaaaaaeeeeeeeeeee kåÅÅt.

Kussen, Mr D  & Jaaaaaaeeeeeeeeeee kåÅÅt.

kussen med PR/Event Kungen.

kussen med PR/Event Kungen.

kussen och sminkexpert.

kussen och sminkexpert.

kusses favvo gallerist (verkar gilla varann)

kusses favvo gallerist (verkar gilla varann)

inte helt strejta va?

inte helt strejta va?

kusses bästa vän

kusses bästa vän

rökrutan på spy

103024-16

Grattis, inget nytt har hänt!

Var precis på middag hos min kära mor. Hon bor i en grymt schysst  och superfint inredd lägenhet precis 7 min söder om fatbursparken. God mat, mycket trevligt sällskap i form av lillsyrra och mammas "pojkvän" som stod för tillagningen av den fin fina fiskgrytan med saffran och diverse skalldjur. Till detta köpte jag vin (jag är på bolaget ofta så jag får alltid "välja vin" rollen. Denna blev det, (Simonsig Chardonnay, 82:-) och passade givetvis utmärkt.

Middagen förflöt mycket lungt och jag kände mig mycket avslappnad (kanske tack vare 5 små glas rödvin och en mycket trevlig feting på kontoret innan. Röker mycket sällan fakiskt, tycker jag tappar lite fokus. På vägen hem ser jag något som kommer i full kareta in på parkeringen vid korvmojjen. Det gör en lov, sen en till. och en till. Sedan drar den iväg i ett moln av konstigt  mopedljud. Jag står som förstummad när jag ser den rödorangea triangeln på "bilens" baksida. Jag tittar på mobilen, kollar kalendern, vilket år är det? har jag rökt PCP igen? Är jag på väg att tappa förstådet helt? Har jag ramlat ned i ett tidshål? Nej. Allt är som vanligt, inget nytt har hänt. inte på 30-40 år i a f. Jag såg en EPA-traktor slå en lov och kolla läget vid Loffes grill. 7min från medis. 


Ingen sprit på tre dygn.

DETTA måste åtgärdas DIREKT. Fan man är ju ingen "periodare".

Ja mina nära och inte så nära!

Nu är det äntligen läge att berätta lite på bloggen igen. Tog en paus för att fira jul i Polen och nyår i Stockholm. Hej 2007! fast vi knappt känner varandra är vi redan bästa vänner, eller hur? eller hur? Hallå!!! 2007!! jo hoo är det nån där?  Hallå? Aha där var du, fan du kan ju inte bara dra iväg sådär! Vi ska ju hänga hela året! Nåja, det blir säkert bra. Gu va sjukt jobbig flygresa jag hade. Klubbarna i Warszawa är faktiskt rätt keffa. I a f de jag var på (som var öppna runt jul i ett CP katolskt land, d v s inte många) , men jag är ju lite av en turist, trots att jag är född där. Julmaten knääääcker den svenska sådär 10ggr om. Spritintaget likaså. Och SHIT vilka snygga brudar. Det tror man inte, men oj oj. Tyvärr verkar de vara ute efter 100% förhållande med giftemål och tre barn imorgon eller rena "gold-diggers". Suck. -  Måste dra min skjuts är här!