FILMFESTIVAL!!!!!

74 minuter av perfekt stillhet. Fylld med smärta, ångest och utanförskap. Två svarta, mycket mycket tuffa figurer, (tuffare än du och alla dina vänner) sticker ut en del, genom att  visa världen deras verkliga sida. Samhället kör bort dem, och de ser ingen annan utväg än att ta sina liv. Otroligt sorgligt och vansinnigt vackert. Electroma är en riktigt långsam dröm...

Vakt! VAAAAAAAAKT! vakna!

Va fan är det nu då? Vi står still. pratar. skrattar. plötsligt ser jag min polare bli greppad i armen och utledd ur etablisemanget. Varför vet ingen. Inte vaktchefen, inte Carl eller Johan, inte min polare, ingen. Varför blir jag bara utslängd när jag typ slagits med ngn i baren...aldrig annars? Min tid kommer väl snart. När även jag får sitta halvnykter i fyllecell, med jackan inlåst i garderoben, med nycklarna hem i jackfickan, med blåa handleder och kalla kalla fötter...

Megetron?

Sköna gratisdrinkar, grymt ljud, fin fint ljus, bra bokningar och INTE lika CP (favorit i repris) varmt som på grodan. Nu har stockholm äntligen blivit OK. "Victoriasalen" (Spy) , Teatron, Grodan, Marie L...rätt så sköna danshak om du frågar en vanlig person som undertecknad. Ska bli kul att ratta lite ljud på petsounds ikväll. Lät asbra på soundcheck...men hey, jag kan som bekant fucka up vad som helst...ses i galna torsdagsnatten...puss puss!

Week goes Cerebral Pares

Vilken CP vecka det kommer att bli... håll i er! (förlåt alla som känner nån som är CP men personligen ber jag inte om ursäkt för språkets nya kraftuttryck)

Onsgdag: teatron invigning. K & B

Torsdag: Bring in the clowns på petsounds källare. Live: Karin Ström. 
DJ: hightech hoes (med bl a DJ Gör´t Gör´t...) sen teatron rollerboys, sen spy. reklamfest innan. 

Fredag: ellen Ailliiieeen på NEAT/ grodan. Bonus: Tomas Anderson MISSA INTE!

Lördag: plocka ihop köttslamsorna som finns kvar...sen så går vi på svartköttpartaj i slakthusområdet.

Söndag: Havsöringsfiske i Stockholms skärgård...sömn från ca 18.00.

Måndag: Mental stress och annat jobb...

Fan va trist...

Att mitt bloggande har blivit alltmer svennigt i takt med att jag jobbar mer och mer. Att mitt annars ganska professinella festande har avtagit drastiskt och numera endast sker två(svenne) - tre ggr/vecka. Kära klubarangörer ocg krögare samt serviörer, jag ber om ursäkt för detta, lovar att skärpa mig och dricka och festa mer denna vecka.

Fan va kul!

Kära vänner och bekanta, GROM Communikattion är äntligen en realitet. Hemsidan är påbörjad, kundera strömmar in. Har fått kontorsplats på stockholms kanske coolaste kontor (garanterat det dampigaste) där jag spenderade halva fredagskvällen med att röka och dricka rödvin, m a o livet leker. Ska planera en fet releasefest för alla vänner och kunder, när allt är 100% klart. Gjorde en asdum grej. Lade ut min flashförfrågan på Arbetsförmedlingen. Fick typ 100 svar...allt mellan himmel och jord. Tar typ en vecka att gå igenom allt...jobbigt I-lands problem, eller hur? Helgen var lugn. Berns halvkrystade "nyöppning" var typ det enda som jag hann gå på (ganska okej inredning, sköna storbildsskärmar, dock för litet dansgolv.)
Var även på B**X födelsedagpartaj, där jag till allas förskräckelse lekte med mitt nya DJ program. Det är svåååårt att mixa utan lurar...Förutspår att Lio blir nästa stora retroartist, får se hur det går...Kära dagbok, måste sluta och återgå till jobbet...

Nu är allt lungt.

Konstigt. allt verkar ha hamnat lite i stå. Alla feta fester har antingen missats av mig, ställt in, bantat och bliit "vanliga" o s v. Skumt. Gjorde en skön liten söderrepa med 40-års party, 30kr/ 10cl vodka. en timme och en halvliter senare sprang jag bort till indigo och kollade läget. Supertrevligt! Andreas spelade jättebra musik, rebecka var som vanligt världens bästa barfröken, Zazkia & Jessica lyste upp tillvaron med sin nästan "överjordiska" skönhet. Drog vidare till den dära klubben som ska vara brulesque och sånt (eller nåt). SKITTRIST. Pontus Pistol och FS Franz förgyllde återigen tillvaron på södra/KGB. Kvällen slutade med att jag kl 06.00 blev upplockad med bil för att åka och fiska gädda i skärgården. Hur sjukt är det? Partyboy på natten Frilansreklamare i veckan och sportfiskenörd på söndagsmorgonen...Snart är det onsdag. Dvs Filmfestivalfest, andra mojänger och lite mera jobb. Blir nog kul. Måste börja hänga mera på carmen. GG verkar alltid ha så kul där...

Var är alla flashare?

Sitter och racar framför burken. Måste ha tag på en flashare. Någon som känner någon bra och "oetablerad" (läs fakturerar INTE 1000:-/timme). Hör av er! (skriv kommentar). Stöldliga på spyan igår. Igen. Trist som fan. Snälla tjuvar håll er till att stjäla Johan M´s telefon som vanligt. Tack tack.

Tinitus..

Fan Glömde att berätta om tinitus i lördags. helt ärligt var det en trea av fem. Front levererade. nitzers ljud pajjade hela tiden, the hacker spelade kl elva istället för tre. alldeles för tidigt. alldeles för kort. alldeles på rutin. man märkte at han var CP sur på att bli innslänged så tdigt, och helt utan förberedelser....men får en stark fyra ändå...på ren rutin. och för allt han gjort och gör för dansmusiken dag. Men det roligast var ett svenskt  band "Du pont" (ASDÅLIGT bandnamn) hade Johan Kinde från superbandet lustan lakejer (ASBRA bandnamn som gäst på sista låten.

Tanz Debil

Så här kul kan det vara på grodan. faktiskt ännu roligare ibland. men vafan det är ju för svennigt för vissa. inte för mig. jag har t o m varit inne på crazy horse. jag fick gå före kön för att K sa att hon skulle skriva en barrecension, Ha HA precis som på den gamla goda tonårs tiden... Tanz Debil

Särskrivning & rättstavning inom 6industrin

Fan nu är det klippt. Jag har en liten (och rätt kass) blogg, alla fattar att jag inte är någon skribent, kom ingen, klandra på stavfel??? Oj Oj jag råkade stava fel, full och på som jag var, men URSÄKTA MIG. Kära Rättstavningsmuppar: sluta läsa bloggar, börja leka mellanstadielärare, bristen på er är enorm i den sektorn. Samma sak gäller musik. Bra musiklärare behövs också. Annars kan ni ju kolla om det finns lediga platser på fryshusets värstingutbilldning där Pelle & Mehmet är dina elever och knivhotar dig om du inte lär dem mixa 50 cent med Warren G.

"Bättre med en DJ som kasserar folks hörsel och river frekvenserna i småbitar än en aptrist taktmixarmupp utan ballar" ... Läste precis BON om de nya "klubbutskicken som übermodern högkulturell litteratur" rätt kul artikel faktiskt. Har garvat friskt åt C.M.S utskick från spyan sen i feb-mars. Kul att de uppmärksammas redan nu. Elins Jambalaya historia om Jamba1 och Jamba2 (som enligt min unga kompis är två nakna mobilskärmsläckarbrudar, hur får man ett sånt jobb, att vara mobilskärmsläckare?) är väldigt sexig och härligt dekadent á la Houellebecq. Eller var den kanske menad att ha en motsatt ironisk effekt? Att det var synd om jabalayorna som inte fatta bättre? Att kvinnor exploateras i porrindustrin som skapar overkliga förebilder för dagen ungar?  Att våldsam kåthet, analsex och orgasmer är äckligt? Kanske, men vad spelar det för roll? Vi vet, att det alla egentligen vill, är att träffa någon/några som kan knulla dem sönder och samman, för att sedan förvandlas till en flaska skumpa, ett paket cigg, en dusch och en fortsatt fantastisk utekväll. Oberoende av om vi är flickor, pojkar, kvinnor eller män. Sen kan vi ju alla låtsas och spela blyga inför varandra och anse att penetration är en politisk handling. 

Hetaste Hösttipset Just Nu: Stanna hemma. fixa sprit och dekadens. lyssna på cures "love cats" för högt.

Skriv om resultatet på en valfri blogg som du länkar till mig?