Miss Kitten

Miss Kitten
Jag gillade dekadens looken från förr men musik är ju inte utseende? Ang alla dåliga vibbar så här i slutet av sommaren...Ikväll tar vi fram allt hat, all desperation, all vrede, tar på oss dansskorna och drar till grodan. I natt spelar Miss Kitten och vi kanske upplever fina minnen från 2001-02. På ett bastuhett dansgolv utan AC släpper vi ut hatet, mot golvet mot ljuset mot basen mot knarrljuden..."and after all this work, she deserves his dick, he deserves her pussy she deserves her pussy and he deserves his dick, and tonight...we gonna fuck."  
 

Torsdag ÄNTLIGEN! Sniffing in The V I P area...

Oh vad vissa har väntat (typ jag), oh vad vissa tycker att Miss Kitten är "ute". Oh vad jag bryr mig! Om någon gör något bra idag så är det ute imorgon, men asgrymt om en vecka...fjoldeceniumsretro är ju vårat mantra...Skit i allt sånt idag. Idag är det fest. Vi glömmer fotboll, modeveckor, sminkvisningar, modeller, sommaren, jobbet. Idag ska vi svettas. Gå till tranan, drick en bärs eller två, ta en taxi till grodan. ställ dig i kö, kör svennegrejjen för en gång skull, känn atmosfären, ladda med allt du har, gå in, ta av dig tröjan, GO!
Darkstar III ( he he skitkul nic, i o f s), kom ner till grodan, lämna ipoden med "allt av Thomas Ledin" hemma, så ska jag dansa dig och ditt apberg till småsmulor. "Suck my dick, Lick my ass. In limousines we have sex, me and my famous friends" . Tjo!

Ge Fan I Mina Poäng.

Har Inte ens vågat gå in på G.G blogg efter gårdagens händelser. Hur ända in i helvete kan saker gå så fel?

Inte nog med att vi "säljer" Runström, vi ligger under 0-3 mot Djurgårdssvinen. Efter EN HALVLEK. Men fotboll är en sport. Sport är vinster och förluster, och ibland det värsta: oavgjort. Igår hade oavgjort kanske räddat 10 poäng till Bajen, och chansen på SM guld .

 

Man undrar ju om ingen tror på dagens fotbollsspelare. Liverpool vände finalernas FINAL med 0-3 i röven. Tre mål på en halvlek...är det omöjligt? Det går att vinna med mer i baken än så. (fråga buttpluggs Freddie) 

 

Nä, vissa dissidenter bland det allra mest efterblivna fansen stormar plan och kastar in raketer.  I stället för att vänta och försöka höja sitt lag, i alla fall så mycket men kan, så ordnar de att vi blir av med mellan 3 & 9 poäng och får feta på böter! KUL!!! Tack era jävla muppskitar...Jag har inget emot hoooooligans och feta slagsmål, kör ert race om ni vill, slå ihjäl varandra bäst ni orkar. Jag tycker det är snyggt med fredperry jag med...Men Ge Fan I MITT Lag och MINA poäng och MITT SM-guld. Åk ut på en åker Muppjävlar. 

 

 


Kornél Kovács

103024-3


103024-2

103024-2


En Härlig Vecka!

Då var man hemma igen. Har haft en datafri helg, och faktiskt inte gjort något ”vettigt” sedan i torsdags. Givetvis fick både riche, spymlan och det fenomenala Debonair ett besök, men mängden alkoholintag överglänste mängden matintag (ca tio ggr) denna torsdag så det blev en väldigt tidig kväll. Trots detta var det hela mycket trevligt i goda och vackra vänners lag. För att göra en viss Liselott rättvisa efter den förra tokroliga bilden bestämde jag mig för att lägga in en ny lite mer normal bild.

 

Nacht var trevligt som vanligt, trots att det måste vara svårt att upprätthålla statusen så pass ”bög & hög” hela tiden, men vad vet jag. Lönehelg eller ännu värre lönehelg efter semestern brukar medföra att jag går på middag hemma hos någon och undviker utgång i största möjliga mån, men vi tog en lite avstickare ändå…varför vet jag inte men…var diktigt hemma kl halv tre efter massa alcofria drinkar. Nattbuss hem. Kostnad för halv helkväll: 18:- (bussbiljett)

 

Det var liksom inte läge att köra ”till halv sex och efterfest” senaste veckan, för jag har nämligen lyckats träffa någon som jag verkligen gillar att prata med, och känner just nu inget större behov av att hänga vid barer och dansgolv hela nätterna…har en massa deadlines nästa vecka, så ni får tyvärr vänja er vid att gå på Riche med delar av inventarierna bortforslade.

Förutom kanske någon kväll…jag vet vilken stark karaktär jag har när det gäller att inte gå ut (läs typ: ingen)

 

 


103024-2

103024-2


Eller kanske inte?

Fuck shit fuck. Hade precis ”publicerat ”en jätefin lite uppsats om: dumma 20 åriga killar med fula frisyrer som sitter och skriker på fik så att alla andra, även tio bord bort ska höra om deras höga ”status”.  men så sket sig allt… det hela FÖRSVANN!!  Ska jag börja om från början? Jälva cafe string och deras skämt wlan. Känner att det hela tappar i fart och flärd när man inte kan vara spontan och bara köra på.

 

Äh skiter i det här nu. Skriver mer i kväll i stället.

 

Bra igår på +46 tycker jag.  Diana O är ju som vanligt bäst, men vad gör hon bland de andra vet jag inte. Det är ju på en helt annan nivå.

Mikas modellpartyt var säkert jättekul. Jag gick inte dit. Kanske för att jag anställer modellerna därifrån utan att gå via agenturen ( sorry MIKA men både du och jag vet att du har nog med deg, och att jag alltid vill ha mer.)

 

En kompis som kom därifrån sade att stämningen var som på ett dagis fullt med pedofiler. Inte konstigt… Äh klart jag var sugen, men jag sket i festen ändå. Eventoffer som jag är bästamde jag mig dock för att leka MIKAS fest på ett trevligt ställe. Gick till ett av stamställena och vaktade DJ båset (samt gjorde två dåliga mixningar) medan JK var på ”toa”. I o m detta raggade jag upp en supermodell från MIKAS agentur men på ett annat sälle (samma sak igen, jag gick inte via agenturen…) .Smart va? Hon tyckte jag var jätte cool och alternativ som inte var på festen. Precis som hon. Vi åkte faktiskt t o m buss hem. Otroligt alternativt.


Hinner kanske till NK i kväll...får se om jobbet tillåter. börjar hamna efter p g a allt jävla bloggande....

 

Måste bara säga att det är rätt så kul att blogga. Fast det är het ute….Jag har ju precis börjat. Undra hur länge jag orkar hålla på…?

 

 

 

 


Events 24/7

Jaha, då var även jag en påtvingad bloggare. Det måste vara grupptrycket! Vansinnigt att en relativt ung man i sina bästa år faller för ännu en trend, ännu en "mayfly". Déja-vu upplevelsen är enorm, jag trodde samma sak om att porrsurfa på Internet, som ju bevisligen också bara var en dagslända. M a o glöm Internet! Nu är det "events" som gäller. Det enda som någon garanterat besöker! (Till skillnad från din sketna hemmagjorda hemsida med bilder på dina jävla hamstrar, grannens fina hästar och dina semestrande, rågblonda kusiner från landet. Och som om inte denna smaklöshet räckte har du lyckats få en massa träffar genom att länka orden "Young sexy lesbian" till alla sökmotorer. Vilket lumpet trick!)

Events fungerar alltid tack vare dessa tre gyllene regler

• Alla som går på events vet att de får gratis mat och/eller sprit. (se spritsponsrad modefest)

• Alla som går på events tror att de får gratis mat och/eller sprit. (se underground skivsläpp)

• Alla som går på events tror att de får ligga. (se t e x Köket eller Labbet)

Vilket som, spelar det egentligen ingen roll, "kunden" är ju redan där inne, och eventbyrån kan lugnt klicka in ytterligare besökare på räkneverket.

Events kan fungera lite olika. Jag tar några självupplevda exempel så att ingen kan anklaga mig för att ljuga (och få rätt).

1. Gå till en lokal, som någon bestämt åt dig att du ska komma till. Jag (trots att jag vet om problemet) tar aldrig det beslutet själv, tyvärr, utan brukar gå dit som andra säger är bra. (eller om någon av de tre gyllene reglerna kan appliceras ett ställe som jag inte känner till). Jag sitter t e x sällan på Kingstown och dricker drinkar, trots att de säker kan blanda till en OK vodkatonic. Måste vara grupptrycket igen! 

2.• Du bör titta lite slött på "aktiviteten", om du vill vara helt säker på att bli bjuden på nästa event. Aktiviteten kan vara allt från en modevisning, någon som lurar på dig en ny mobil med 3 abonnemang, eller jättetöntiga stekare som sprutar skumpa (sorry alla ni som tycker att det är tufft, ironiskt tufft eller "det är lite gangsta tuff att spruta champagne"). Sedan i lördags ingår jag tyvärr själv i kategorin " det är lite ironiskt tufft" när jag iförd blöta kalsingar sprutade mousserande på gästerna på K´s kräftskiva. Men det var en engångsgrej. Jag lovar det. Nästan. F ö hände mycket värre saker på festen, ex C med bööööhh - deln.

3. Ett annat spännande event (och ett av mina favoritevents) är veckoeventet: "Raggen går på riche" d v s fredag kl 01:45. Vem drar jag med till spyan ikväll? Ingen? Shiit och jag som kammat mig fint bakåt, jag har mina vita loafers och allt, äh man får väl som vanligt köpa en flaska skumpa och impa i baren sista kvarten. Öka takten sista kvarten, TIDAHOLM!!!!  Heja Bajen ( eller hur MG?)! 

4. Människor som alla ingår i något slags "networking event" ofta utan att vara medvetna om det själva, eller är dem det och bara låtsas ha kul samt dansa lite grand? Ta t e x en bra kväll på exempelvis Riche, Spy Bar, Hymlan/Spymlan, Indigo, Babylon, F12, O-baren, o s v. Vet folk om att de är hårt bevakade? Att de hela tiden köper saker? Koncept, stilar, ljud, design?  Du ser mig säkert där. I alla fall garanterat på tisdag, onsdag, torsdag, fredag. Kanske på lördag, troligen på söndag och ibland (snarare oftast) även på måndag.

 

Verkligen nog om detta nu, jag känner bandsågen vid fotknölarna.

/Tomasz ”Amadeusz” Gromkowski