Leila K & Turbonegro

Ikväll har jag pussat Leila K på kinden efter att hon uppträtt med ca plane pouir moi och Electric och pratat med hank von helvete. året är 2007.  det borde vara 97. eller tidigare. <<<<<<<<galet.!!! men va fan! wow liksom!

Världens Bästa Fäst!

Så var sista spiken islagen. Har inte haft energi att berätta om alla händelser, slagsmål, fester, fyllon middagar osv som tagit upp all min tid de senaste två veckorna. Tillråga på allt så har jag frivilligt tillbringat flera av dessa nätter guppandes i en liten motorbåt fiskandes gös. Klart det har varit kul. Galet Kul. Särskilt stor "Upp" för en enligt mig "förbra för att vara sann" fest i lördags i "grottan". Jag gick därifrån vid halv sju och det var fortfarande "dansfolk" överallt. Såg inte en enda Polis. Bra att det fortfarande går att muta snutar att låta fester vara ifred...otroligt ovanligt i sthlm, där det oftast är en tidsfråga innan farbror blå tycker att folk verkar ha för roligt och stänger ned festen med hot om allt möjligt...istället för att ta hand om det pågående rånmordet/våldtäkten eller annat hemskt max tre kvarter längre upp på gatan...hur ofta ser man inte ridande poliser på djurgården i sina "sommaruniformer" strosa runt i stora klungor. Vad gör de där? Förhindrar att folk picknickar ihjäl sig? Det får inte kallas jobb att glida runt på djurgården. För att inte ens nämna dessa sinnsessjuka "militärparader" där en massa djur på hästar i blåa uniformer med polerade hjälmar från 1800-talets tyskland, "paraderar" fram på gator med ett enda resultat: Bajs. Hästbajs. Överallt. Jag som är mycket allergisk mot hästar får andnöd om jag står för nära. Samtidigt som de stänger av all trafik, bara för att ett femtiotal muppar ska få "trava lite lätt"  genom min hufvfud staaad. FAN HELLER! hästkött av hästarna och skicka blåuniformnerna att slita på äldreomsorgen. Det är RIKTIGT jobb. Där får de den krigserfarenhet de behöver. För vi vet ju hur duktiga våra värnpliktiga är på att försvara sverige från "yttre hot".  Vi släpper igenom hotet och tjänar en FET  naziguld tacka på det. Har ju funkat perfekt förr...Skit i det nu! "Lördagsravet" var verkligen världens bästa fest.

Vart tog den söta lilla veckan vägen?

Hoppla så fort denna vecka gick! Hann knappt komma igång, så var den över! Har jobbat en hel del med ett nytt designuppdrag och skrivit trååååååååååkiga offerter, tjafsat med fd uppdregsgivare om cash, kanske blivit lite kär i en gammal flamma (givetvis är hon helt ointresserad av mig...story of my life)  fiskat gös på nätterna och tagit hand om min sjuka stackars pappa...så har veckan sett ut. Förutom besöken på F12 månd+tisd samt Mc Queen/Puma på Pontus  (Mc Queen ÄR tyvärr slut. På riktigt. Skorna är inte ett dugg speciella. Passar min smak men inte "WOW liksom") & Kontrast igår på AG´s. Nu är det ännu en gång fredag, men med stora skillnader!

1. Studenten. Denna JÄVLAIDIOT tradition med flak och skrikande fyllon i 18 års åldern. FUCK så trist.
Hatade det när jag tog studunten själv, tyckte redan då det verkade jobbigt att stå upp i en bil och dansa till "crazy frog" musik vid officiellt myndig ålder. Jag ville ha en mattsvart V8 "inda deathproof style" med DAF, Depeche, Slayer, Rhino Records, Casiopeia, XL rec, och Joy Division brölandes ur högtalarna ikapp med motorn. Som en Motor/Industri/Metall/synth/techno blandning to die for". Det blev inte så. Men jag tyckte att min goda smak var viktigare än vad som egentligen hände på min student. M. a. o. FÖRBJUD studentflakskiten. Endast riktiga FETA soundsystems på lastbildflak. Inga vitklädda småbarnsfyllon. Bara riktig sommarfest! Det kan däremot bli sjukt kul.
 
2. Kolla vädret! Wow! Högtryck, sol, värme, en kall cava i gräset! De senaste veckornas väder har gjort gösfisket ganska värdelöst, men det blir det ändring på till helgen. Vi kommer att ses ute i kväll men f r o m imorgon lördag och framåt är jag i skärgården och guppar runt i min lilla trollingbåt.

3. Modeller som "Pointers" på klubbar runtom i stan. Men vaddå kan man träna upp en vovve att pointa på småvilt borde det ju gå att träna upp en modell att pointa på allmänt vilt, eller?

4. Jag överger troligtvis "astrista jävlaskit gärdet" för "emmaljunga supersvenniga" men ändå mycket bätte, fridhemsplan.

5. New Dress från black celebration ligger 1:a på min spellista. Den har precis tryckt ned Refuseds New Noise!

Peace out!