AAAAA IIIIIIIII KKKKKÅÅÅÅÅÅÅÅÅ (hata hata hata)

AAAAA IIIIIIIII KKKKKÅÅÅÅÅÅÅÅÅ (hata hata hata)

Nytt Rekord!

Har lyckats bräckagenomsnittskinesen och jobbat i snitt 18H/dygn senaste veckan. Men så är det. drar till spyan nu dirkekt från kontoret. super upp senaste timmens förtjänst och dansar på bordet. Se upp! jag  har fö gått upp kl sju varje morgon och lagt mig vid två inte varit utanför jobbet mer än femton min per dag...kul liv.
Money talks...100H jobb på en vecka! Svårslaget...hann ändå med spyan i två timmar igår! Practical jokes är tillbaka. Gustav gillar visst gnaget i smyg. Vad ska bajen säga?

Hårda killar...Tack för igår!

Hårda killar...Tack för igår!

Monster...

Nu tar jag en paus från det här festandet. kroppen vill inte riktigt hålla sig vaken, magen är lite svullen och alla brudar bara förföljer och telefon trackar mig...och blir sura om man inte går med dem hem...Känns lite som att man är en köttbit som alla ska ha rätt att kräva all uppmärksamhet av. Så vi får se om jag kommer ut före torsdag... ohhhh shit SS spelar på o-baren imorgon. MÅSTE ses!!!


Apple-light dinner...

Ikväll kom världens bästa Karin Ström förbi på middag hemma hos mig, lite efter kl tio. Det var mycket trevligt. Jag bjöd på nygjord och mycket lyckad rostbiff (tack gode gud för att ICA-Gärdet säljer stektermometrar) med ratatouille och en grymt fet rioja. Efter middadagen tog vi varsin cigg och började kolla in vem som ska göra mixen på karins "klaustrofobi". Hon föreslog Tilliander jag drog till med Petter. (ja ja ja...ni vet vilken petter...den snygga unga...inte den fula gamla från ghettot på södermalm). Jga diggar verkligen Tilliander men vet inte om han passar låten...det blev Petter. Kul att man alltid har rätt. Hoppas han ställer upp...
Jag har lyckats hitta ett spel till min mac. Det är kul det heter visst Pac  Man. Man ska äta prickar och akta sig för spöken. Jag trodde att det var ngn slags acid ikon. Men det är ett väldigt roligt (och svårt) data spel. Nu sitter vi och skriver på våra bloggar. Jag har börjat jobba halvtid (måndag till halva onsdagen) ville inte, men det var så bra betalt att jag inte kunde säga nej...och månda tisda är ibland rätt sega ändå...Nu är det onsdag och då har helgen börjat. Älskade verkligen CMS utskick om bonden & aftonbladet. Men de hade rätt SB kan verkligen vara som nazi tyskland...såg en urusel film som jag laddat ned fan va deppigt det är med dåliga filmer...Det finns ju så många bra. Kollade precis igenom Riget igen. Finns det någon serie i världen som man vill ha ett sistas avsnitt på mer? Finns det överhuvudtaget någon serie värd att nämnas förutom just den? Trier uppdressad till en satanistisk version av en oscarsnominerad dansk...- "Gløm icke att ta de gode, med de onde"...fan, man blir ju kär. Apple-light dinner...

Vad var det i drinken?

Råkade ut för något väldigt roligt i torsdags...trots att helgen var ganska lugn. Någon lyckades smussla ned något i min drink och jag måste tyvärr meddela att jag sjukskrivit mig de senaste dagarna från blogen p g a detta. Hade troligtvis magkattar eller vänta, var det "vinterkräksjukan"...kommer inte riktigt ihåg...strange va.Vad var det i drinken?